Vakantiewoning Spessart huren

7 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Spessart

De Spessart is erg populair bij vakantiegangers. In de voetsporen van de sprookjes van Grimm kunnen gasten rekenen op een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden, sprookjesachtige natuur, prachtige vakwerkstadjes en wellness- en natuurwellnessaanbiedingen. Activiteit en ontspanning: de Spessart biedt voor elk wat wils. Er zijn ook talrijke vakantiewoningen en vakantiehuizen voor een geslaagde vakantie rondom in de vakantieregio Spessart.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Spessart ►

Populaire vakantieplaats | Spessart

De sprookjes van Grimm en nog veel meer

Hans en Grietje, Roodkapje, Assepoester, Sneeuwwitje en rozerood, De duivel en zijn grootmoeder, De wolf en de zeven geitjes of Van iemand die wilde leren vrezen - het zijn maar een paar titels uit de verzameling van meer dan 200 sprookjes van de gebroeders Grimm. Jacob en Wilhelm werden geboren in Hanau, aan de poort van de Spessart. Ze groeiden op in Steinau in het westen van het middelgebergte. Hier kunnen vakantiegangers zich onderdompelen in verhalen over mysterieuze bossen en middeleeuwse plaatsen. Maar de regio met het grootste aaneengesloten gemengde loofbos van Duitsland, die overigens op het grondgebied ligt van de deelstaten Beieren en Hessen met twee natuurparken, biedt meer dan alleen iets voor sprookjesliefhebbers. Bijzondere kleine musea in vakwerkstadjes, eersteklas wandelpaden, rustige mountainbikeroutes, pekelkuuroorden en andere natuurlijke wellnessaanbiedingen garanderen een ontspannen ontsnapping aan het leven van alledag.


Voor wandelaars kan een langer verblijf in de Spessart een goed idee zijn, omdat het meer dan 5.000 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden biedt. Een deel van het natuurpark - het "RÄUBER-LAND" in Hochspessart - draagt ook het speciale kwaliteitskeurmerk "Qualitätsregion Wanderbares Deutschland". Van meerdaagse tochten tot langeafstandspaden en kortere tochten, bijvoorbeeld op de European Cultural Trails, er is alles wat een wandelaarshart begeert. De gecertificeerde wandelpaden laten je zachtjes opgaan in de natuur, met vele verreikende uitzichten over gezellige valleien, langs kabbelende beekjes of weiden met zeldzame wilde orchideeën. De paden lopen als het ware door de afwisselende natuurlandschappen van de Spessart en beloven plezierige en afwisselende tochten.

Mountainbikers zijn veel sneller, met een zeer goed gemarkeerd netwerk van paden met 22 tochten en meer dan 650 kilometer aan routes. Er is ook een netwerk van verhuurstations, workshops en e-laadstations. Als je niet alleen op pad wilt, kun je deelnemen aan een van de begeleide tochten. Voor beginners zijn er korte proeftochten.


Een dag vakantie is echter ook perfect als het wordt gebruikt voor gezonde ontspanning. Met zout en pekel kunnen vakantiegangers hun eigen persoonlijke wellnesscompositie samenstellen in de Spessart-Therme Bad Soden-Salmünster. Sterke natuurlijke pekel, 4-sterren saunawereld, pekel wellness, beauty of Dode Zee zoutgrot wachten op je.

Je kunt ook ontspannen in een vakantiewoning of vakantiehuis. Het ruime aanbod aan accommodaties biedt voor elk wat wils en voor elk budget, en honden mogen vaak mee.

Spessart: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Spessart, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Spessart zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Spessart. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Spessart vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Spessart-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×