Vakantiewoning Zwabische Alb huren

18 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Zwabische Alb

Natuurliefhebbers kunnen in de vakantieregio Zwabische Alb een paradijs van ongerepte natuur verwachten. In een vakantieverblijf in de Schwäbische Alb ligt de fascinerende natuur direct voor de deur. De Zwabische Alb is door UNESCO erkend als nationaal, Europees en mondiaal geopark. Grote delen van de Midden-Alb zijn aangewezen als UNESCO-biosfeerreservaat.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Zwabische Alb ►

Populaire vakantieplaats | Zwabische Alb

De zilverdistel en andere schoonheden

De Zwabische Alb, gelegen in het zuiden van Baden-Württemberg, is een indrukwekkend middelgebergte in Duitsland - een vakantieparadijs voor iedereen die van beweging in een prachtig natuurlandschap houdt. Grote delen van de Midden-Alb en de uitlopers zijn aangewezen als UNESCO-biosfeerreservaat. Wandelaars kunnen zich verheugen op goed gemarkeerde routes en rondwandelingen met tal van bijzondere bloemen, verschillende gentiaansoorten en de zilverdistel, het onofficiële symbool van de Zwabische Jura. De Zwabische Alb biedt uitstekende mogelijkheden om te klimmen, vooral in de bovenloop van de Donau-vallei. Motorrijders vinden hier ideale omstandigheden voor spannende tochten in het bochtige en dunbevolkte landschap. Vanwege de hoogte is de Zwabische Alb ook ideaal voor wintersport. En wat is er fijner dan 's avonds na een sportieve dag in de natuur heerlijk te ontspannen in een vakantieappartement of vakantiehuis. In de Zwabische Jura zijn er vakantieappartementen met één slaapkamer voor individuele reizigers en koppels, maar ook met meerdere slaapkamers voor grote gezinnen en groepen. Een goede nachtrust is in ieder geval gegarandeerd. Een gevarieerd programma wacht op cultuurliefhebbers. Kasteel Hohenzollern, kasteel Lichtenstein of de Limburgse ruïne brengen vakantiegangers terug in de tijd. De openluchtmusea in Beuren en Neuhausen ob Eck, showgrotten zoals de diepe grot van Laichingen of de druipsteengrot Zwiefaltendorf zijn indrukwekkende ervaringen. De steden van de Alb, zoals Aalen, Bühlerzell of Hayingen, om er maar een paar te noemen, nodigen uit tot het maken van uitstapjes. De vakantieregio Zwabische Alb is zeker een bezoek waard. Als startpunt en bestemming van activiteiten bieden vakantieappartementen en vakantiewoningen vakantiegangers veel onafhankelijkheid. Een individueel ontwerp van de dagen en nachten zonder schema en een comfortabele en persoonlijke accommodatie zorgen ervoor dat de bezoeker zich ook op vakantie thuis voelt.

Zwabische Alb: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Zwabische Alb, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Zwabische Alb zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Zwabische Alb. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Zwabische Alb vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Zwabische Alb-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×