Vakantiewoning Sauerland huren

31 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Sauerland

De vakantieregio Sauerland is een oase voor actieve vakantiegangers: wandelen op bekroonde wandelpaden, fietsen op 3.000 kilometer rivierfietspaden, spoorlijnen en themaroutes, maar ook skiën in de wintersportarena Sauerland. Midden in de prachtige natuur zijn er tal van vakantieappartementen en vakantiehuizen voor een perfecte vakantie in het Sauerland.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Sauerland ►

Populaire vakantieplaats | Sauerland

Lieve Sauerlandse vrouw, Fleet Lotte en Grober Westfaals

Wist u dat de pulpmolen "Turbopot" of "Flotte Lotte" uit het Sauerland komt of dat de in Duitsland meest gebruikte fietspompen in Sundern worden geproduceerd? Of dat de gast de "Lieve Sauerlandse dame" en de "Ruwe Westfaalse" mee naar huis kan nemen, zodat ze altijd een stukje Sauerland in de keuken hebben? Het Sauerland, dat zich kenmerkt door een glooiend landschap met groene heuvels, lange bergkammen, brede dalen en vele heldere meren te midden van dit prachtige natuurdecor, is een regio van verrassingen en talloze, vaak ongekende mogelijkheden. Het is onder meer een paradijs voor fietsers van alle leeftijden en levensbeschouwingen. 3.000 kilometer rivierfietspaden, spoorlijnen en themaroutes met een bijbehorend netwerk van service- en oplaadstations zijn bedoeld voor fans van toerfietsen of e-bikes. Wie liever off-road op een mountainbike knalt, vindt in het land van de 1000 bergen gemakkelijk de juiste tochten, maar ook fiets- en trailparken. Voor wielrenners zijn er zelfs getimede routes, een uitgebreid aanbod aan routes, maar ook veel evenementen. Ook de wandelmogelijkheden in het Sauerland zijn van zeer hoge kwaliteit: de "Sauerlandse wandeldorpen" bestaan uit elf gemeenten met in totaal 280 districten en dorpen en een bijzonder fijnmazig netwerk van bekroonde wandelpaden zoals de Winterberger Hochtour en de Briloner Kammweg. De schoonheid van het middelgebergtelandschap kan bijzonder indrukwekkend worden ervaren op langeafstandswandelpaden zoals de Rothaarsteig of de Sauerland Höhenflug. En in de winter trekt het wintersportgebied natuurlijk bezoekers uit Nordrhein en Westfalen, maar ook uit heel Duitsland en aangrenzende landen. De wintersportarena Sauerland is het grootste skigebied ten noorden van de Alpen en biedt naast talloze pistes en langlaufloipes voor amateursporters ook vele wintersportevenementen van topklasse. Schmallenberg, Bad Fredeburg en Eslohe bieden ook een bijzondere winkelervaring: een gezellige sfeer met liefdevol onderhouden vakwerkhuizen, lommerrijke pleinen en door de eigenaar beheerde winkels. Hier komt klasse voor kwantiteit. In de allergievriendelijke regio (ECARF-gecertificeerd) zijn speciale aanbiedingen voor mensen met een allergie vanzelfsprekend, zowel op het gebied van accommodatie als in de detailhandel, bij de bakker of in de supermarkt. Vakantiehuis of vakantieappartement? Het antwoord op deze vraag is voor iedere geïnteresseerde precies uit het brede aanbod te filteren.

Sauerland: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Sauerland, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Sauerland zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Sauerland. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Sauerland vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Sauerland-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×