Vakantiewoning Oost-Beieren huren

86 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Oost-Beieren

De vakantieregio Oost-Beieren, een van de mooiste en populairste vakantieregio's van Duitsland, biedt een afwisselende vakantie. Oost-Beieren heeft voor elk wat wils: voor actievelingen, fijnproevers, cultuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen. Een op maat gemaakt vakantieappartement of vakantiehuis is een ideaal startpunt voor ontspannings- en ontdekkingstochten in Oost-Beieren.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Oost-Beieren ►

Populaire vakantiebestemmingen | Oost-Beieren

De Goldsteig is geweldig, ook Regensburg

De regio Oost-Beieren biedt een ongelooflijke diversiteit: het omvat de gebieden van het Beierse Woud, de Beierse Jura, het Opper-Paltser Woud en de Beierse Golf en Thermenland. Voor actievelingen, fijnproevers, cultuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen - er is voor elk wat wils en voor alle leeftijden. Laten we beginnen met het Beierse Woud: eindeloze bossen, machtige bergkammen en glooiende heuveltoppen, kleine bergmeren, daarboven slierten mist in de schemering. Dit is het grootste boslandschap van Midden-Europa. Het Beierse Woud strekt zich uit over ongeveer 6.000 vierkante kilometer tussen de Donau, het Boheemse Woud en de Oostenrijkse grens. Langs de grens met Tsjechië ligt het enige oerbos van Duitsland, het Nationaal Park Beierse Woud met zijn ongerepte natuur en zeldzame diersoorten als lynxen en otters. Er kunnen meer dan 130 bergtoppen van meer dan 1.000 meter worden bewandeld, zoals Arber, Osser, Rachel, Lusen of Brotjacklriegel. Ook de kwaliteitswandelroute "Goldsteig", de langste wandelroute van Duitsland, loopt door het Beierse Woud. Als afwisseling van de door de natuur bepaalde dagen raden we de stad Regensburg aan, die de Engelse sterarchitect Lord Norman Forster oordeelde: "Een van de mooiste steden ter wereld." Een stad met een rijke geschiedenis openbaart zich, waaraan vanzelfsprekend het moderne graag wordt toegevoegd. Het zeer levendige gedeelte wordt beheerst door de studenten van de universiteit, maar ook door de mediterrane flair in de oude stad. Trouwens - Regensburg zou de hoogste dichtheid aan pubs in Europa hebben. Er is ook veel variatie voor degenen die liever winkelen. Regionale en internationale gerechten bijvoorbeeld in de markthal op de Donauplatz of mode, kunst, handwerk en kostbaarheden in de ongeveer 450 winkels die in monumenten in de oude stad zijn ondergebracht. Er zijn talloze cafés en restaurants voor een ontspannen tussenstop. De dag bekronen met een dosis cultuur is eenvoudig: concerten, theater, cabaret en shows strijden om de aandacht van bezoekers. Als u na deze omweg door de stad weer actief wilt zijn in het Beierse Woud, heeft u keuze te over: Varen, klimpark, paardrijden, golfen of op Segways, ook hier is afwisseling. Net als bij de vakantieappartementen. De gast die een accommodatie op maat heeft geboekt, kan de planning voor de komende dagen in alle rust afhandelen.

Oost-Beieren: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Oost-Beieren, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Oost-Beieren zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Oost-Beieren. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Oost-Beieren vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Oost-Beieren-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×