Vakantiewoning Noordelijke Zwarte Woud huren

38 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Noordelijke Zwarte Woud

Een vakantie in de vakantieregio Noordelijke Zwarte Woud biedt natuur en cultuur: in het noordelijke Zwarte Woud ligt de Schwarzwaldhochstrasse met een indrukwekkend uitzicht op het noordelijke Zwarte Woud en de omgeving. Voor cultuurliefhebbers is een vakantieappartement in een van de steden in het noordelijke Zwarte Woud met tal van recreatieve attracties ideaal.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Noordelijke Zwarte Woud ►

Populaire vakantieplaats | Noordelijke Zwarte Woud

60 kilometer geweldig panorama: de Zwarte Woud Höhenweg

Als u het noordelijke Zwarte Woud nog niet kent, moet u de in 1930 gebouwde Schwarzwaldhochstrasse nemen. De beroemde panoramaweg (B 550) begint in Baden-Baden, de wereldberoemde kuur-, vakantie-, congres- en festivalstad en voert over 60 kilometer naar Freudenstadt. De Hochstraße Zwarte Woud loopt tot 1000 meter hoog en biedt bezoekers magische uitzichten over het Zwarte Woud, de Rijnvlakte en tot aan de Vogezen. Watervallen en meren, bossen, monumenten en torens, en must-see gemeenschappen en steden langs de route. Een daarvan is Freudenstadt met het grootste verbouwde marktplein van Duitsland. Winkelen en slenteren in Freudenstadt is een bijzondere ervaring - altijd in de frisse lucht en toch beschermd onder de prachtige arcades. In het teddyberenmuseum in het Kurhaus kunnen 1.500 knuffels geaaid en geknuffeld worden. Doe mee en probeer dingen uit in het Experimenta avonturenmuseum voor vrienden van natuurkunde, natuur en techniek. Dit motto geldt ook voor de panoramabadkamer. Voor gezinnen is er een speciaal programma met binnen- en buitenactiviteiten. De vakantieappartementen of vakantiehuizen beloven pure ontspanning en garanderen een goede nachtrust, zodat u de volgende dag fris aan uw volgende avontuur kunt beginnen. Honden zijn ook vaak welkom in het vakantiehuis of appartement. Van daaruit gaat het naar het nabijgelegen Baiersbronn, beroemd in gastronomische kringen vanwege de acht Michelin-sterren voor drie restaurants. Houdt u meer van een stevige maaltijd, dan kunt u dineren in de badkuip, die net als in de Middeleeuwen plaats biedt aan maximaal vijf personen. Geocoaching met het gezin of tochten op het uitgebreide, gemarkeerde wandelnetwerk, dat na de rit met de stoeltjeslift op 760 meter hoogte begint, zorgen voor de nodige eetlust.

Noordelijke Zwarte Woud: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Noordelijke Zwarte Woud, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Noordelijke Zwarte Woud zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Noordelijke Zwarte Woud. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Noordelijke Zwarte Woud vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Noordelijke Zwarte Woud-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×