Vakantiewoning Midden Ertsgebergte huren

27 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Midden Ertsgebergte

De vakantieregio Midden-Ertsgebergte is het hele jaar door populair bij vakantiegangers. In de winter zijn skiën en rodelen erg belangrijk, in de zomer wandelen en evenementen. En ongeacht in welke tijd van het jaar u uw vakantie doorbrengt in de vakantieregio Midden-Ertsgebergte, een souvenir van de beroemde houtkunst uit het Ertsgebergte is altijd een goed idee. Talrijke vakantieappartementen en vakantiehuizen in het Midden-Ertsgebergte ronden het aanbod af.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Midden Ertsgebergte ►

Populaire vakantieplaats | Midden Ertsgebergte

Vakantie in de hoogste stad van Duitsland

Midden Ertsgebergte. Oberwiesenthal is bij elke wintersportliefhebber en sommige aardrijkskundefans wellicht bekend als de hoogst gelegen stad van Duitsland. Het ligt aan de voet van het Fichtelgebergte op 914 meter en is de wintersportplaats in het Ertsgebergte met de meeste overnachtingen. Het draagt ook de titel van een door de staat erkend luchtkuuroord. Met de oudste kabelbaan van Duitsland, de historische postkoets of de smalspoorbaan kunnen vakantiegangers de stad en haar omgeving verkennen, waaronder Fichtelberg (1215 meter). Vurige wintershows. In het kuuroord Oberwiesenthal is altijd wat te beleven. Of het nu gaat om een traditionele Hutzen-avond, vurige wintershows of een hoornslee-race - verveling is er niet. Overigens: de Hutzenavond is al eeuwenlang een vast onderdeel van de advents- en kersttijd in het Ertsgebergte. Samen eten en drinken, zingen en verhalen vertellen zijn kenmerkend voor deze bijeenkomsten. De Erzgebirge-Vogtland-term "Hutzen" betekent zoiets als "de buren bezoeken" of "dichter bij elkaar komen". En iedereen weet dat dat soms tot diep in de nacht kan duren. Van wandelen tot trendsporten. Maar ook in de zomer zorgt elke week een ander evenement voor afwisseling, zoals de Wiesenthal zomerconcerten. Ze bedenken van mei tot september concerten op het openluchtpodium. Talrijke activiteiten en spelletjes vermaken de kleintjes op het marktpleinfeest, terwijl de volwassenen zich tegoed doen aan culinaire hoogstandjes en sfeervolle muziek. Actieve vakantiegangers daarentegen trekken hun wandelschoenen aan en bewandelen een breed scala aan routes, waarbij vooral grensoverschrijdende wandelingen door ongerepte bossen en hoogveen naar Tsjechië populair zijn. Plezier, actie en avontuur voor het hele gezin komen samen in trendsporten. Met de monsterscooters door de natuur, zouden paragliding, zomertubing in de United Ski School en zomerrodelbaan als voorbeeld moeten dienen. De charme van de houten engelen. Maar het Midden-Ertsgebergte als geheel kan verwijzen naar tal van bezienswaardigheden. Het leeft nog steeds van traditionele houten kunst en inspireert met idyllische paleizen, kastelen en kerken. Vooral kinderen zijn verslaafd als ze naar het avonturenzwembad Aqua-Marien in Marienberg gaan, omdat er geweldige ervaringen op hen wachten. Volwassenen brengen daarentegen graag tijd door in de Silber-Therme, het oudste kuuroord van Saksen, dat te vinden is in Selva, waar ontspanning gewenst is. Avonturiers komen zeker naar het klimparcours Erzgebirge, dat in Pockau ligt. Seiffen en Olbernhau zijn bolwerken van houtkunst. In het speelgoedmuseum Erzgebirge in Seiffen kunt u prachtig, historisch houten speelgoed, kerstvolkskunst en allerlei bezienswaardigheden ontdekken. Velen trakteren zichzelf op een houten engel of mijnwerker voor hun kersthuis en bezwijken voor de charme van deze Saksische kunstwerken.

Midden Ertsgebergte: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Midden Ertsgebergte, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Midden Ertsgebergte zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Midden Ertsgebergte. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Midden Ertsgebergte vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Midden Ertsgebergte-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×