Vakantiewoning Midden-Moezel huren

54 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Midden-Moezel

De Midden-Moezel is een populaire vakantieregio voor wijnliefhebbers. Rechts en links van de Middenmoezel liggen bekende wijndorpen, historische wijnkelders en steile hellingen met hun druivensoorten. Frisse lucht, veel zon, fietspaden en boottochten, comfortabele vakantieappartementen en vakantiehuizen zijn de kers op de taart voor een heerlijke vakantie in de vakantieregio Midden-Moezel.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Midden-Moezel ►

Populaire vakantieplaats | Midden-Moezel

De Middenmoezel gaat verder dan middelmatigheid

Of het nu gaat om een weekendje weg of een vakantiereis van twee weken - de landschappen rechts en links van de Moezel zijn altijd een bezoek waard. Dit geldt natuurlijk ook voor de Midden-Moezel, die zich in de deelstaat Rijnland-Palts ongeveer 120 kilometer uitstrekt van de stad Trier tot Reil boven Zell. De Midden-Moezel, die overeenkomt met het wijnbouwgebied van Bernkastel, wordt stroomafwaarts omzoomd door een verscheidenheid aan bekende wijn- en toeristenoorden, waaronder Trittenheim, Neumagen-Dhron, Piesport, Brauneberg-Filzen, Bernkastel-Kues, Zeltingen-Rachtig, Ürzig, Kröv en Traben-Trarbach Reil. De Midden-Moezel is sinds de Romeinse tijd gevormd door de wijnbouw. De stad Zell is sinds de oudheid de belangrijkste stad in de Zeller Hamm (Moezellus). De bewogen geschiedenis wordt weerspiegeld in de indrukwekkende gebouwen, kronkelende straatjes en het pittoreske stadscentrum. Landschappelijke attracties en klimatologische voordelen trekken miljoenen toeristen van over de hele wereld. Historische wijnkelders, musea, boottochten, wijngerelateerde activiteiten en een levendige gastronomie bieden een onuitputtelijke variatie voor het plannen van uw vakantie. De uitgestrekte wandelpaden en de aantrekkelijke mogelijkheden voor uitstapjes in de charmante omgeving bieden de mogelijkheid voor meer dan alleen een korte vakantie. Bijzonder mooi is de Moezelpromenade met een prachtig uitzicht op de pure natuur op de smalste lus van de Moezel met zijn steile hellingen bedekt met wijnranken. Plus deze bijzondere lucht die zo fris en helder is. Diep ademhalen is het devies. Bovendien schijnt de zon vaker dan in heel weinig regio's in Duitsland. Maar ook de sport wordt niet verwaarloosd: in een intacte omgeving en een charmant landschap prachtig aangelegde wandelpaden volgen, via ferrata overwinnen, langs de Moezel fietsen of op het water bewegen. De keuze is rijk. Grote sportevenementen zoals de triatlon voor amateurs, amateurs en professionals maken het aanbod compleet. De Mittelmosel Triatlon beslaat zowel de Olympische afstand (1,5 kilometer zwemmen in de Moezel, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen) als de sprintafstand, wat neerkomt op 750 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. Wie de Moezelsteden liever vanaf het water bekijkt, kan dat doen per kajak en kano, of per motorboot. Het is ook mogelijk om de Moezel vanuit vogelperspectief te zien. Dit vereist echter een beetje moed en de passagier op de paraglidingvlucht moet tussen de 16 en 76 jaar oud zijn, minder dan 100 kilogram wegen en genieten van het buitengewone. Afhankelijk van het aantal personen kan het uitgangspunt voor een veelbewogen en plezierige tijd aan de Midden-Moezel een ruim vakantieappartement of een gezellige gastenkamer zijn. Beide categorieën zijn goed vertegenwoordigd, zodat snel het juiste aanbod gevonden kan worden.

Midden-Moezel: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Midden-Moezel, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Midden-Moezel zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Midden-Moezel. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Midden-Moezel vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Midden-Moezel-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×