Vakantiewoning Hessische bergen huren

23 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Hessische bergen

De Hessische bergen zijn vanwege hun diversiteit zo populair bij vakantiegangers. Natuur zoals in de sprookjes van de gebroeders Grimm, actieve vakanties aan een van de rivieren, bijv. Schwalm, Eder, Werra of Fulda en natuurlijk Kassel met kasteel Wilhelmshöhe, Löwenburg en Hercules. De Hessische bergen bieden voor elke wens de juiste vakantie en het perfecte vakantieverblijf.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Hessische bergen ►

Populaire vakantiebestemmingen | Hessische bergen

Prachtig mooi: vakantie in de Hessische bergen

Het Hessische berggebied, gelegen in het noordoosten van Hessen, biedt vakantiegangers een paradijs van sprookjesachtige natuur. Er zijn zeker hogere bergen in Duitsland, maar het totaalbeeld van de bergketens met hun unieke flora in combinatie met romantische bossen en heldere rivieren laat zich het beste omschrijven als "uit een sprookje". De gebroeders Grimm lieten zich ongetwijfeld ook door dit landschap inspireren - het spreekt dus voor zich dat hier ook de Duitse Sprookjesroute langs loopt. Talrijke vakantieappartementen en vakantiehuizen in het natuurpark Kellerwald-Edersee zijn ideaal voor een vakantie voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar sprookjesachtige sporen. Actieve vakantiegangers komen aan hun trekken met wandelingen, nordic walking en mountainbiketochten - vissers kunnen een grote vis vangen op de vele rivieren, zoals de Schwalm, Eder, Werra of Fulda. Als u meer van de stad houdt, is een vakantieappartement of vakantiehuis in Kassel niet alleen geschikt voor de documenta! Hier ligt het kinder- en huissprookjesboek van de gebroeders Grimm uit 1812, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ook de burcht Wilhelmshöhe, de Löwenburg en Hercules, het symbool van de stad, zijn bezienswaardig. Of het nu gaat om een groot vakantiehuis voor het gezin met hond of een klein vakantieappartement met één slaapkamer, u verblijft slechts één nacht of meerdere nachten - een vakantie in de Hessische bergen biedt ontspanning in een prachtige vakantieregio zonder de grote toeristische drukte en drukte.

Hessische bergen: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Hessische bergen, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Hessische bergen zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Hessische bergen. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Hessische bergen vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Hessische bergen-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×