Vakantiewoning Eifel huren

53 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Eifel

De Eifel is een paradijs voor natuurliefhebbers: bijna geen andere vakantieregio in Duitsland is zo origineel en gevormd door de elementen vuur, water, lucht en aarde als het middelgebergte van de Eifel. Hier kunnen gasten genieten van hun vakantie in een vakantieappartement of vakantiehuis in harmonie met de natuur.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Eifel ►

Populaire vakantiebestemmingen | Eifel

Miljoenen jaren in de tijd

Het landschap van de Eifel toont miljoenen jaren in snelle beweging: vuur, water, lucht en aarde - bijna geen andere regio in Duitsland is zo door de elementen gevormd als het middelgebergte van de Eifel. Valleien doorkruist door rivieren, uitgedoofde vulkanische kegels, met heide bedekte droge maaren, bizarre rotsformaties en gestapelde bergketens. Een landschap dat voortdurend lijkt te veranderen - een regio die speciale bescherming krijgt door de oprichting van het Nationaal Park Eifel, UNESCO Global Geopark en natuurparken. Een vakantieregio die actief kan worden verkend, bijvoorbeeld door de 313 kilometer lange Eifelsteig van Aken naar Trier te wandelen. Wandelaars die liever kortere tochten maken, kunnen op de gecertificeerde korte en rondwandelingen nog dieper in de natuur van de Eifel duiken - ook deze zijn een dagtocht waard. Wie liever met de fiets wandelt, zit op de juiste plek op voormalige spoorlijnen, bijvoorbeeld op het langste spoorfietspad van Europa, dat drie landen met elkaar verbindt - de Vennbahnradweg, die vanuit Aken over ongeveer 130 kilometer door de Hoge Venen loopt. Het natuurpark Eifel en de Ardennen leidt naar Troisvierges in Luxemburg. Meerdaagse fietstochten zijn goed mogelijk door verschillende fietspaden te combineren. De Eifel werd ooit bewoond door Kelten, Romeinen en Franken. Het bewijs van hun culturen is nog steeds te bewonderen: romantische steden met middeleeuwse vakwerkhuizen zoals Monschau, fascinerende overblijfselen van Romeinse gebouwen en trotse kastelen zoals kasteel Eltz zijn niet alleen een attractie voor gasten uit het Rijnland die een paar nachten of langer blijven vakantie hier. Vrijwel geen enkele bezoeker mist de Laacher See, die glinsterend en stil midden in het idyllische Eifellandschap ligt. 13.000 jaar geleden gooide hij tonnen stenen de lucht in en veegde zeer explosieve asstromen door de valleien. Toeristen kunnen de sporen van het enorme vulkanisme op Shanks' pony rond de Laacher See ervaren, maar ze kunnen er ook gemakkelijk met de auto naartoe rijden. De Duitse Vulkanstraße begint bij de Laacher See. En dan is er nog de historische Vulkan Express. Omdat de Eifel een grote keuze aan vakantieappartementen en vakantiehuizen heeft, vinden alleenstaanden en koppels, evenals gezinnen of groepen de juiste accommodatie.

Eifel: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Eifel, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Eifel zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Eifel. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Eifel vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Eifel-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×