Vakantiewoning Dahner Felsenland huren

14 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Dahner Felsenland

Het Dahner Felsenland nodigt u uit voor een ontdekkingsvakantie: of het nu op wandelpaden of fietsroutes is, overal zijn rode zandsteenrotsen, kastelen en ruïnes te bewonderen. Idyllische landschappen, natuurgebieden, pretparken en attracties zijn slechts enkele van de vele excursiemogelijkheden. In het Dahner Felsenland zijn voor elke smaak en elk budget geschikte vakantieappartementen en vakantiehuizen te vinden.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Dahner Felsenland ►

Populaire vakantieplaats | Dahner Felsenland

Champions League, Premium, bizar, kleurrijk, grenzeloos

Bizarre rotsreuzen tot 400 meter hoog gemaakt van kleurrijke rode zandsteen en machtige rotskastelen kenmerken het landschap van het Dahner Felsenland in het grensoverschrijdende biosfeerreservaat Pfälzerwald / Noordelijke Vogezen. De legendarische regio van het Dahner Felsenland op de grens met Frankrijk is een van de meest landschappelijk interessante, romantische en mysterieuze regio's van Europa. Het Dahner Felsenland is sinds 2019 een "premium wandelgebied" en speelt sindsdien in de Champions League van premium trailoperators. De twaalf premiumroutes en drie premiumwandelpaden en 40 lokale rondwandelingen zorgen voor afwisseling. Het is een bijzonder genoegen om hier en in het noorden van de Elzas op ontdekkingstocht te gaan. Grotesk gevormde rode zandsteenrotsen, kastelen en kasteelruïnes nodigen uit tot verwondering en ontdekking. Wandelen en fietsen op zijn best: ook de fietsers onder de vakantiegangers wachten op leuke toersuggesties: ze kunnen zichzelf de tijd gunnen om te ontspannen tijdens de thematochten, zoals de 41 kilometer lange roversbarontocht. De waterlelietocht (26 kilometer) met bijna geen helling is ideaal voor romantici – door bossen, langs meren en bizarre rotsformaties. Tijdens de biosfeertocht (35 kilometer) nodigt het biosfeerhuis u uit om het unieke boomkroonpad te verkennen. Het 75 kilometer lange Duits-Franse Pamina-fietspad in Lautertal is geschikt om grensoverschrijdend te fietsen en staat in verbinding met negen andere fietspaden. Nu zijn er nog twee bijzondere parels te presenteren: een daarvan is de door de staat erkende badplaats Fischbach met ongeveer 1450 inwoners. Het ligt 200 meter boven de zeespiegel in een vallei precies op de grens tussen Duitsland en Frankrijk. Het wordt omringd door bergen van meer dan 500 meter hoog: de Großer Eyberg en de Maimont in de Elzas. De bekendste attracties zijn het biosfeerhuis en het boomkroonpad. In de directe omgeving liggen drie natuurgebieden waar bezoekers zeldzame dier- en plantensoorten kunnen ontdekken. De tweede parel is een door de staat erkend luchtkuuroord: in een idyllisch landschap, met meren die helder zijn als een bron, vele vijvers en fonteinen, is Ludwigswinkel een juweeltje in de gelederen van de dorpen in het "Dahner Felsenland". Een ruim opgezet attractiepark met tennisbanen, midgetgolfbaan, speelpark voor kinderen, barbecuehut en beeldenpad laten geen bewegingsdrang onvervuld. Paardrijden en wandelen worden ook aangeboden, net als tochten per fiets.Als u zin heeft in een vakantie in het Dahner Felsenland, vindt u tal van accommodaties, sommige zelfs voor weinig geld. Het maakt niet uit of het voor twee personen is of voor maximaal 26 personen, er wordt zeker een oplossing gevonden. Veel gastheren heten ook de viervoeters van vakantiegangers van harte welkom.

Dahner Felsenland: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Dahner Felsenland, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Dahner Felsenland zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Dahner Felsenland. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Dahner Felsenland vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Dahner Felsenland-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×