Vakantiewoning Braunschweiger Land huren

23 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Braunschweiger Land

De regio Braunschweig nodigt u uit voor een ontdekkingsvakantie: praktijkgerichte geschiedenis, tentoonstellingen, musea, experimenten en attracties zijn slechts enkele van de vele excursiemogelijkheden. In de regio Braunschweig zijn geschikte vakantieappartementen en vakantiehuizen voor elke smaak en elk budget.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Braunschweiger Land ►

Populaire vakantieplaats | Braunschweiger Land

100 belevenissen op een rij

Vakantiebestemming Braunschweiger Land? Natuurlijk! Met de "Schöninger speren" is een wereldsensatie thuis in de regio Braunschweig: de speren behoren tot de oudste jachtwapens van de mensheid. Wat dacht je van een reis door de tijd? De regio Braunschweig brengt de geschiedenis tot leven en presenteert een veelheid aan culturele schatten aan vakantiegangers in Nedersaksen. Van de oertijd via de middeleeuwen tot de moderne tijd, er valt veel te ontdekken voor gasten. Tentoonstellingen, experimenten en spannende musea lokken bezoekers naar elk afzonderlijk tijdperk. Het onderzoeksmuseum Schöningen richt zich bewust op alle leeftijden en bezoekersgroepen. Een gevarieerde tentoonstelling neemt bezoekers mee op een reis terug naar de wereld van de eerste bewoners van Noord-Duitsland. In het interactieve bezoekerslaboratorium kunnen jong en oud zelf onderzoekers worden. Want het is hier niet alleen voor kinderen: doe mee, ervaar en probeer uit. En dan is er nog de zeitORTE? Molenmuseum in Gifhorn, Stedelijk Museum Schloss Salder, Fotografiemuseum in Braunschweig: dit zijn slechts drie van de meer dan 100 instellingen die zich hebben verenigd in zeitORTEN. Ieder heeft natuurlijk zijn eigen charme. zeitORTE betekent een uniek en groot ervaringsnetwerk in het Braunschweiger Land. De topattractie is natuurlijk de Autostadt in Wolfsburg. De wereld van mobiliteit wordt daar voortdurend opnieuw opgevoerd, inclusief een ritje op het offroad-parcours. Andere vakantiegangers zullen meer geïnteresseerd zijn in een bezoek aan Jägermeister in Wolfenbüttel of de ijzerfabriek Salzgitter. Of wat dacht je van een geschiedenisles in het Helmstedt Zone Border Museum? De Duits-Duitse divisie is daar en op de bijbehorende "Grenzenlos"-tournee onderwerp van gesprek. De gruwel die uitging van de binnen-Duitse grens is vandaag de dag nog steeds indrukwekkend te ervaren. En nog een paar zeitOrts die vooral worden aanbevolen voor kinderen met gezinnen: de Lessingstadt Wolfenbüttel is een vakantiebestemming voor kinderen, het aanbod is gezinsvriendelijk - of het nu gaat om digitale speurtochten of een bezoek aan het AHA-ERLEBNISmuseum - dat inspireert altijd de kleintjes. De phaeno in Wolfsburg is altijd fascinerend. Met meer dan 350 proefstations zijn er geen grenzen aan het "ontdekkingsinstinct". Ook voor de kleintjes zijn er leuke aanbiedingen in het planetarium van Wolfsburg of in de VfL-voetbalwereld, waar je deel kunt uitmaken van het team en veel kunt beleven. Met deze geweldige avontuurlijke mogelijkheden ontbreekt alleen de juiste accommodatie. Geen probleem: er is een groot aanbod aan vakantieappartementen en vakantiewoningen, of het nu in de stad, op het platteland of wat afgelegen is. De prijzen zijn aangenaam. Daarnaast zorgt voldoende accommodatie ervoor dat de hond mee kan.

Braunschweiger Land: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Braunschweiger Land, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Braunschweiger Land zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Braunschweiger Land. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Braunschweiger Land vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Braunschweiger Land-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×