Vakantiewoning in Berlin huren

30 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in Berlin en omgeving

Welkom bij Berlin! Ontspannen of op ontdekkingstocht: de mogelijkheden voor uw vakantie in Berlin, in de vakantiebestemming , zijn legio. U vindt de juiste vakantieaccommodatie in het volgende overzicht van vakantiehuizen en vakantiewoningen in Berlin. Boek goedkoop, commissievrij, eenvoudig, snel & veilig direct bij de verhuurder uw vakantie Berlin.

Toon alle vakantie accommodaties in Berlin & omgeving ►

De stad die nooit slaapt

Iedereen die er wel eens is geweest zal bevestigen dat een reis naar Berlijn altijd de moeite waard is. Dakterrassen en strandtentjes in de zomer, kerstmarkten en shoppen in de winter - en daar tussenin: bezienswaardigheden en musea. In de Duitse hoofdstad is er altijd wat te beleven, op elk moment van de dag, op elke dag van het jaar: evenementen, highlights, entertainment en cultuur. Berlijn is 365/24: spannend 365 dagen per jaar, met een programma 24 uur per dag. Naast de topattracties heeft Berlijn veel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de populaire food markets in de Berlijnse markthallen. Of de paleizen in Berlijn – het paleis Charlottenburg is bijzonder mooi. Ook rond Berlijn kun je prachtige natuur ontdekken, bijvoorbeeld om te gaan wandelen. Berlijn betekent niet alleen een grote stad, maar ook natuur, rust en water. Berlijn is ook een winkelstad - van tweedehandswinkels tot luxe winkels aan de Kurfürstendamm. Wie op shoppingtour gaat, vindt zeker wat hij zoekt. En Berlijn is lang niet alleen het centrum, maar wordt ook gevormd door de twaalf stadsdelen. Hun grandioze diversiteit is gegroeid: elke wijk, in Berlijn Kiez genaamd, schrijft zijn eigen geschiedenis - of het nu gaat om Charlottenburg in het westen met de bourgeoisie van de Gründerzeit of Marzahn in het oosten met typisch socialistische DDR-architectuur. Oude industriële sites, die zijn omgebouwd tot grote culturele instellingen, kenmerken de Berlijnse wijken, evenals dromerige kleine dorpjes, gezellige cafés, kleurrijke markten en markthallen en tenslotte de weidse, groene landschappen, rivieren en zwemmeren. Maar het zijn vooral de mensen die zich hier thuis voelen en hun wijk een unieke levenshouding geven. De beste plek om deze bijzondere melodie in je op te nemen is een café of kleine kroeg, ver weg van het snelle ritme van de grote stad. Er is ook een grote verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden: Of het nu gaat om een exclusief appartement aan de Kurfürstendamm of een goedkoop vakantieappartement of vakantiehuis met het bord "Honden welkom" meer aan de rand van de stad - alles is te boeken in de hipste stad van Duitsland.

Ferienwohnungen in Berlin und Umgebung mieten

Entdecken Sie Berlin und verbringen wunderschöne Urlaubstage. Zu einem gelungenen Urlaub gehört eine ungezwungene Ferienunterkunft, die auf Reisen zu einem Stück Zuhause wird: ein gemütliches Appartement, eine geräumige Ferienwohnung oder ein komfortables Ferienhaus.

Wählen Sie aus einer Vielzahl Ferienunterkünfte Ihr perfektes Ferienhaus oder Ferienwohnung in Berlin und Umgebung für Ihren Urlaub. Ob Familien, Pärchen, Singles, Senioren, Gruppen, Groß und Klein - kurzum für jeden Anspruch ist das passende Ferienhaus oder die passende Ferienwohnung im Angebot. Auch der eigene Hund ist in zahlreichen Ferienunterkünften willkommen.

Bei meinefewo.de mieten Sie günstig und direkt beim Vermieter - ohne Umweg, ohne zusätzliche Kosten. Die Inserate der Ferienwohnungen in Berlin verschaffen schnell einen strukturierten Überblick über Ausstattung, Lage und Besonderheiten der Ferienunterkunft. So finden Sie im Handumdrehen die passende Ferienwohnung für Ihren Traumurlaub in Berlin.

× ×