Vakantiewoning Bergstrasse huren

15 heerlijk vakantieaccommodatie voor vakantie in de vakantieregio Bergstrasse

De vakantieregio aan de Bergstrasse nodigt vakantiegangers uit om met hun ogen en zintuigen te genieten. Een schilderachtig landschap met fruitbomen en wijngaarden, romantische stadjes met middeleeuwse vakwerkhuizen en idyllische pleintjes. Voeg daarbij culinaire hoogstandjes en heerlijke wijnen. De perfecte omgeving voor een geslaagde vakantie in de vakantieregio Bergstrasse is een van de vele vakantiewoningen met vele voorzieningen.

Toon alle vakantieaccommodaties in vakantiebestemming Bergstrasse ►

Populaire vakantieplaats | Bergstrasse

Rat hot rally met Ratz

Deze combinatie is onverslaanbaar voor kinderen: De smartphone hoort erbij en zet de kleintjes aan het rennen, puzzelen en verwonderen. Deze rattenrally vindt plaats in de stad Heppenheim. Hoewel de kleine rat Ratz Pfeifer al een tijdje in Heppenheim woont, weet hij nog steeds niet goed de weg in de stad. Dus willen de jongens en meisjes Ratz helpen. Ze verkennen samen met Ratz Pfeifer de oude stad van Heppenheim en helpen hem zijn vragen te beantwoorden. Als de kinderen eenmaal de smaak van de oude stad te pakken hebben, vergezellen ze hem naar de kasteelheuvel en verkennen samen met Ratz kasteel Starkenburg.

Tussen Odenwald en Ried. 
Op slechts een paar kilometer van de agglomeraties Rijn-Main-Neckar ligt Heppenheim schilderachtig tussen het Odenwald en Ried. Als je door de oude binnenstad van Heppenheim wandelt, kun je letterlijk de geschiedenis inademen: middeleeuwse vakwerkhuizen, romantische oude stadsstraatjes en idyllische pleintjes kenmerken het beeld van de districts-, wijn- en feeststad. Kasteel Starkenburg torent er hoog bovenuit. 
 
De lente in Heppenheim staat voor zonovergoten wijngaarden en prachtig bloeiende fruitbomen; de zomer voor theater "im Hof un uff de Gass", de wijnmarkt Bergstrasse en nog veel meer. Als de herfst de bladeren geelrood kleurt en de wijngaarden laat gloeien, is het ook een goed moment om naar Heppenheim te reizen. De wijnboeren zijn druk aan het oogsten en elke hoek ruikt naar nieuwe wijn - Federweißer en Federroter - en natuurlijk naar uientaart. Een speciale tip voor elk jaargetijde is de Heppenheimer lantaarnroute.

Als je tussen de wijnproeverijen door even wilt wandelen, kun je ook vanuit Bensheim beginnen. De grootste stad van de regio wordt beschouwd als het hart van de Bergstrasse, die te voet kan worden bewandeld via de Burgensteig en de Blütenweg, langs de mooiste plekjes, bloemenzeeën en kastelen. Toeristen kunnen ook plaatsnemen in de vliegsimulator 747, zich bewijzen in de klimhal "Highmoves", ontspannen in het natuurbeschermingscentrum Bergstrasse, kasteel Auerbach bezoeken of een rondje golf spelen - op de minibaan of in de echte golfclub.

Deze bestonden nog niet in de 18e eeuw, maar de magie van de regio had al een effect op reizigers. "Hier begint Duitsland Italië te worden", zou de Rooms-Duitse keizer Jozef II in 1764 over de Bergstrasse hebben gezegd. Toen hij naar zijn kroning in Frankfurt reisde, voerde zijn route hem langs de historische handels- en militaire weg die Heidelberg met Darmstadt verbond. Onderweg voelde hij waarschijnlijk het milde klimaat en zag hij de vele bloeiende fruitbomen, waardoor hij deze uitroep deed.

De gasten en vakantiegangers van vandaag hebben meer tijd dan de voorbijgaande edelman en kunnen de juiste verblijfplaats vinden afhankelijk van het aantal personen en hun vakantiebudget - van eenvoudige en kleine accommodatie tot een ruime flat voor het gezin tot een volledig vakantiehuis met veel voorzieningen voor kinderen en vrienden.

Bergstrasse: Huur nu uw droomappartement

Ferienwohnungen Beleef een onvergetelijke vakantie in de vakantiebestemming Bergstrasse, een van de mooiste en populairste bestemmingen van de reisbestemming Duitsland. In de charmante regio Bergstrasse zijn verschillende vakantieoorden te ontdekken. Bij een geslaagde vakantie hoort een ongedwongen vakantieverblijf dat tijdens het reizen een stukje thuis wordt: een gezellige flat, een ruime vakantiewoning of een comfortabel vakantiehuis.

vakantieprins.nl biedt een grote keuze aan vakantiehuizen en vakantiewoningen in de regio Bergstrasse. In een handomdraai is het juiste vakantiehuis of vakantieappartement gevonden in de veelheid van aanbiedingen. Vakantiewoningen die aan alle eisen voldoen: voor gezinnen, paren, alleenstaanden, senioren, groepen, voor jong en oud. Zelfs uw eigen hond is welkom in talrijke vakantiehuizen en -flats.

Onze aanbiedingen bij Bergstrasse vakantieverblijven geven snel een gestructureerd overzicht van de ligging, de faciliteiten en de bijzonderheden van de gewenste tijdelijke woning. Bij vakantieprins.nl huurt u uw vakantiehuis goedkoop en rechtstreeks van de verhuurder - zonder omwegen, zonder bijkomende kosten. Boek dus snel online een vakantiehuis of vakantieappartement en laat de Bergstrasse-droomvakantie thuis al beginnen!

× ×