Vakantiewoning Anna

Duurzaamheid:     Level 1 (Beginner, eigen informatie)

Beschrijving

Het vakantieappartement Anna is prachtig gelegen aan de oever van de Saale met vrij uitzicht over de Saalevallei. Bezoek ons prachtige Saksen-Anhalt en stop in Schönburg. De gemeenschap ligt tussen de steden Naumburg/Saale en Weißenfels en is dankzij het kasteel een kleine toeristische trekpleister. Schönburg, met ongeveer 1000 inwoners rond de kasteelruïne "Schönburg", streeft ernaar onze gasten een aangenaam en ontspannen verblijf in de regio "Halle - Saale - Unstrut" te bieden. Gelegen nabij het middeleeuwse stadje Naumburg (waar elk jaar het beroemde kersenfestival plaatsvindt) met zijn karakteristieke kathedraal. Het is ongeveer 2 km naar de rijkswegen B 180/B 87. Het kasteel, een van de oudste Saale-kastelen, werd gebouwd in de 12e/13e eeuw. Gebouwd in de eeuw. Bijzonder is de ongeveer 30 meter hoge donjon, die ver boven Schönburg uitsteekt. In het kasteel vinden regelmatig ridderspelen, concerten en ook huwelijksceremonies plaats. De Burgschänke nodigt u, beste gasten, uit voor een gezellige riddermaaltijd.

slaapkamer 1: 1 Eenpersoonsbed, 1 Stapelbed
Woon-/Slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 1 Slaapbank

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×