Vakantiewoning Werner

* 1 slaapkamer | 1 Woon-/Slaapkamer

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Vakantiewoning Großschirma | Oostelijk Ertsgebergte

In ons huis bevinden zich op de begane grond 2 appartementen van 40 m². De appartementen zijn voorzien van TV/radio, WiFi-verbinding, volledig uitgeruste keukens, badkamers met douche en toilet, woon-/slaapkamer; Niet-roker

De accommodatie ligt in Siebenlehn. Siebenlehn ligt aan de A4 tussen Chemnitz en Dresden. Siebenlehn is een klein stadje met 1.500 inwoners aan de voet van het Ertsgebergte. Je kunt vanaf hier veel doen. Excursies naar de hoofdstad Dresden, naar Chemnitz en Leipzig en naar de mooiste plekken in het Ertsgebergte maar ook naar Saksisch Zwitserland (Elbsandsteingebergte). Siebenlehn zelf heeft een heel mooi buitenzwembad. Bij de accommodatie zijn ook wandel- of fietstochten door het Muldental of het Zellwald mogelijk. Informatie over uw excursies kunt u bij ons ter plaatse krijgen.

Onze vakantieappartementen zijn liefdevol ingericht voor uw verblijf. De verblijfsduur moet minimaal 3 nachten zijn. Wij verhuren ook voor kortere periodes, maar tegen meerprijs. Ook kunt u gebruik maken van de tuin bij het huis. Grillen is daar ook mogelijk. Parkeerplaatsen zijn bij het huis.

Wij kijken ernaar uit u als onze gast(en) te mogen verwelkomen in onze vakantieappartementen.

slaapkamer 1: 2 Tweepersoonsbedden, 2 Eenpersoonsbedden
Woon-/Slaapkamer 1:

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓
× × ×