Vakantiewoning ´Kelbra` in Sittendorf

  | Duurzaamheid:    

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Vakantiewoning Kelbra | Harz

! Hier is de vakantie!

Welkom bij Kelbra in de Kyffhäuser-regio ten zuiden van de Harz. De vakantieappartementen liggen in de landelijke wijk Sittendorf, niet ver van het Kyffhäuser-fietspad.

Met in totaal 3 vakantieappartementen is onze accommodatie ideaal voor stellen (met en zonder kinderen), alleenreizenden, senioren, paardenliefhebbers of vissers.

Het appartement "Kelbra" heeft twee aparte slaapkamers. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping.

Onze ruime buitenruimte met grote tuin en speeltuin biedt naast een balkon meerdere kleinere zitjes. Bij mooi weer is dit de perfecte plek om te ontspannen voor of na uw dagtochten.

Het vakantieappartement is volledig uitgerust om zelf maaltijden te bereiden met alle benodigde elektrische apparaten en kookgerei. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is uw eten. Voor uw zelfvoorziening bereikt u Kelbra of Roßla in een paar minuten met de auto. Er is een verscheidenheid aan restaurants in de omgeving om uit te kiezen.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed
slaapkamer 2: 1 Eenpersoonsbed

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓
× × ×