Vakantiewoning Mockauer Straße 100 2. OG

* 2 Woon-/Slaapkamer

Vakantiewoning Leipzig | Leipzig en omgeving

Onze appartementen zijn gelegen in Mockau, zeer centraal in het stadscentrum. Op slechts een steenworp afstand van het huis vindt u goede vervoersverbindingen per bus, trein en S-Bahn. Het is slechts een paar minuten naar de snelweg, de BMW-fabriek en Porsche.

De appartementen zijn ruim, hebben een balkon en zijn allemaal rookvrij. Alle appartementen zijn volledig gemeubileerd.

Het hier gepresenteerde appartement bevindt zich op de 2e verdieping en beschikt over een grote keuken-woonkamer met alle accessoires, 2 woon-slaapgedeeltes met elk 3 bedden en een balkon.

Woon-/Slaapkamer 1: 6 Eenpersoonsbedden
Woon-/Slaapkamer 2:

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×