Vakantiehuis direkt am Grünten

Duurzaamheid:     Level 1 (Beginner, eigen informatie)

Beschrijving

Droomhuis in plaats van een appartement! Verheug u op een ontspannende vakantie in ons ca. 100 m² grote, liefdevol ingerichte huis met een bijzondere flair!

Ideaal uitgangspunt voor een perfecte vakantie. Ons vakantiehuis biedt ruimte aan zes personen; indien nodig bestaat de mogelijkheid om twee extra gasten een slaapplaats in het woongedeelte aan te bieden. Het overdekte terras nodigt uit om te ontspannen terwijl de kinderen rondrennen in de speeltuin. Uw auto vindt zijn plaats in onze garage, die u direct naar het vakantiehuis brengt.

slaapkamer 1: 1 Tweepersoonsbed, 2 Stapelbedden, 2 Slaapbanken
slaapkamer 2: 1 Tweepersoonsbed
slaapkamer 3: 1 Stapelbed
Woon-/Slaapkamer 1: 2 Slaapbanken

Inrichting van het vakantieverblijf

Toon alle inrichting

Locatie en omgeving

Prijzen en beschikbaarheid

✓ commissievrije, goedkope & veilige huur ✓

Huur goedkoop en eerlijk: Wij rekenen geen commissie, service- of boekingskosten! Boek je accommodatie tot 25% goedkoper dan op andere portals. (Verstuur verzoek)


Prijscalculator: klik op de gewenste aankomst- en vertrekdatum in de kalender. Rood gemarkeerde data zijn niet beschikbaar.

De hier getoonde prijs is het laagste overnachtingstarief per nacht. Deze is berekend op basis van het goedkoopste weektarief inclusief bindingskosten en eindschoonmaak. De huurprijs voor uw geplande reis resulteert uit de door u gewenste reisperiode, de verblijfsduur en het aantal gasten. U ontvangt uw individuele offerte (niet-bindend en gratis) uit eerste hand direct van de Host.

Huur goedkoop: wij rekenen geen commissies, servicekosten of reserveringskosten!

Verhuurinformatie

Je ontvangt informatie over je verblijf zoals aankomst en vertrek, betalingsopties, aanbetaling, borg rechtstreeks van de host. Stuur gewoon een aanvraag! (Verstuur verzoek)

Inbegrepen in de reissom

Annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt de regels voor een eventuele annulering van je verblijf rechtstreeks van de host - Verstuur verzoek

Uw host

× ×
Opslaan Verstuur verzoek
× × ×